19 Apr 2012

TIBAI BAKAL JADI C*BAI AHAD INI...HUHUHUHUHU
abu nu'man19 Apr 2012 2 Komentar


KUALA LUMPUR – Kalangan bekas pemimpin tertinggi Parti Keadilan Rakyat (PKR) dan bekas sahabat ketua pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim menubuhkan sebuah pertubuhan bukan kerajaan (NGO) bagi mendedahkan kepada rakyat siapa sebenarnya Anwar serta menangkis segala fitnah yang dilemparkan oleh pemimpin pembangkang itu terhadap kerajaan.

Bekas Naib Angkatan Muda Keadilan (AMK), Muhammad Zahid Md. Arip yang mengetuai pertubuhan itu yang dinamakan ‘Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim’ atau TIBAI berkata, pertubuhan itu akan melaksanakan kempen menyeru rakyat supaya bersama-sama bangkit dan menolak Anwar dan sekutunya pada pilihan raya akan datang.

“Kita akan turun ke kawasan-kawasan yang dimenangi dan ditandingi PKR khususnya dalam melaksanakan agenda kita untuk menyedarkan rakyat di situ tentang siapa sebenarnya Anwar,” katanya pada sidang akhbar penubuhan TIBAI di Kelab Sultan Sulaiman di sini semalam.

Turut hadir, Ahli Dewan Negara, Datuk S. Nallakaruppan dan bekas pengasas PKR, Ng Lum Yong.
Muhammad Zahid berkata, pertubuhan itu akan menggunakan pelbagai cara bagi menyeru rakyat mengenali siapa sebenar Anwar.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

2 ulasan:

  1. elok la tu buh nama kumpulan..TIBAI....pasal muka sekor2 pun cam CIBAI...

    BalasPadam
  2. taubat lah sebelum terlambat ahli-ahli tibai mengaibkan orang

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.