3 Mac 2012

NAJIB SAHKAN BRAHIM TANDING CALON UMNO... SAMA LETAK LEMBU JE LA..
abu nu'man3 Mac 2012 1 Komentar

Najib Tun Razak hadir ke majlis penyerahan Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) kepada beberapa warga emas di daerah Pasir Mas dan berdekatan ketika majlis pemimpin bersama rakyat di SMK Teknik Bunut Susu sempena lawatannya ke daerah ini semalam.

Najib mengingatkan jentera parti agar terus bekerja keras untuk mendapatkan sokongan rakyat dan jangan memboikot sekiranya calon yang dipilih bukan dikalangan pemimpin UMNO.

“Kita mesti rapatkan barisan. Jangan ‘baloh’ (bergaduh), jangan cah keting (sabotaj).

“Siapa yang kita pilih jadi calon mesti sokong,” tegas Najib.

Dalam pada itu, ada cadangan dikalangan ahli UMNO Pasir Mas agar Ibrahim Ali diletakkan sebagai calon BN pada PRU 13 ini. Ibrahim Ali yang merupakan Ahli Parlimen bebas yang sebelum ini menang di atas tiket PAS pada PRU 12 yang lalu. 

.... Ada yang melihat kelibat Brahim Ali di persimpangan Kampung Manan sebelah Sek Teknik tapi tidak di dalam Majlis tue... mungkin malu muka takut-takut di tak jadi calon... tapi ok le najib dah umum jadi calon... tak sia-sia jilat ponkoq Rosmah...

Sampai sejadah color biru nah... hebat Masjid Mukim Hutan Chengal... tapi yang datang solat ngan Najib sekitar 200 orang je... mane yang lain tolak budak dan pempuan? kate datang 20k.. ramai tue tapi di mane mereka...
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. kahkahkah
    yang datang tu macam berpakat pakai baju kala merah
    kahkahkah

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.