15 Feb 2012

BANGSAT PASIR MAS NIE HIDUP LAGI
abu nu'man15 Feb 2012 1 Komentar

Berahim Ali mempersoal kenapa baru sekarang Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat mahu mendesak Datuk Seri Anwar Ibrahim menarik balik kenyataan menyokong keselamatan Israel dan menyaman The Wall Street Journal.


Katanya, sepatutnya sebagai parti Islam, Pas dan Nik Abdul Aziz harus menjadi orang pertama yang mengecam dan mendesak Anwar, bukannya hanya bersuara selepas senario politik tidak menguntungkan parti itu dalam isu Israel.

Sambil mempersoal keikhlasan Mursyidul Am Pas itu, Ibrahim percaya desakan tersebut hanyalah sandiwara politik Pas bagi memulihkan kembali imej parti itu yang tercalar teruk ekoran tindakan Anwar menyokong segala usaha yang menjamin keselamatan Israel.......


يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن جَاءَكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَيَّنُوا
"Wahai orang-orang yang beriman ketika datang kepada kalian orang yang fasik dengan membawa suatu berita maka tabayyunlah (carilan kebenaran berita)".(QS. Al Hujurat : 6)
 
... tu la akibat baca Quran tak paham... jadi imam solat jarang-jarang.... last-last jadi beruk kepada UMpoNO... bercakap ikut sedap mulut... Islam dah ajar agar cari kesohehan berita dulu...
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. Soal hidup dan mati adalah ketentuan Allah. Kita sepatutnya berkata " Mahasuci Allah yang melanjutkan umur orang Pasir Mas ini - Allahu Akbar" - Baru sesuai dengan Blok PAS ini. Kita akan mendapat ganjaran daripada Allah kerana mengakui kebesaranNya. Saya pun meluat dengan orang ini tetapi amat sedar dengan batas-batas makhluk.

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.