9 Nov 2011

UTUSAN MELOYA MENIPU LAGI
abu nu'man9 Nov 2011 8 Komentar

RUMAH TIDAK BOLEH DIDUDUKI

(UM) KLANG 8 Nov. – Seramai 650 pembeli projek pangsapuri kos rendah di beberapa daerah di negeri ini terpaksa berputih mata apabila orang tengah bergelar ‘Haji Mohd. Yatim’ yang menguruskan urusan jual beli kediaman itu menghilangkan diri tanpa dapat dikesan sehingga kini.
Apa yang menyedihkan pembeli malang tersebut, pangsapuri kos rendah tersebut sudah siap tetapi sehingga kini proses penyerahan kunci kediaman tersebut gagal dilakukan.
Berdasarkan surat tawaran pembelian pangsapuri kos rendah melibatkan projek rumah kos rendah di Selayang Mulia Selayang, Taman Botanic Klang, Taman Harmoni Balakong dan Taman Cheras Intan Cheras, kesemuanya telah sah diperuntukkan kepada mereka.
Seorang pembeli, Azlan Lam, 38, yang memilih pangsapuri Taman Harmoni Balakong berkata, pada awal 2009, dia telah membayar pendahuluan lima peratus berjumlah RM2,100 kepada orang tengah tersebut yang dikatakan mempunyai hubungan dengan seorang Exco kerajaan negeri.

.... untuk makluman, Taman Cheras Intan adalah Taman yang aku duduk sekarang sejak dari penyerahan kunci tahun 2008 lagi yang mane pangsapuri kos rendah hanya sebanyak 3 blok dan selebihnya adalah kos sederhana.... dan sehingga kini kami penduduk Cheras Intan tidak mendengar sebarang rungutan daripada penduduk setempak lebih-lebih lagi pasal Haji Mohd Yatim... untuk makluman lanjut boleh hubungi Tengku Amri 019-2677741 (Pengerusi JMB lama) atau Cikgu Azinin 013-391 7000 (Pengerusi JMB baru)... atau aku sendiri Bendahari kehormat Taman Cheras Intan....
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

8 ulasan:

 1. Kerja menipu je utusan meloya

  BalasPadam
 2. PAS maknya ANJING dalam bahasa Serbia cuba cek Google Dictionary wahai Pemuda ANJING Wangsa Maju.

  BalasPadam
 3. anjing ok bro,sebbnye,ade anjing jadi ahLi syurga.

  BalasPadam
 4. anjing boleh tahan juga, jgn jadibapak munafiq krn ianya dilaknati Allah dan tempatnya didlm neraka yg paling bawah sekali.

  BalasPadam
 5. betul tue... takde dalam hadis/ quran anjing masuk neraka...huhuhuhuhuhu

  BalasPadam
 6. ni seko lagi penjilat jubor Najib wakaaawaka sruppp

  BalasPadam
 7. penjilat jubur jenis kawan kau org le bro

  BalasPadam
 8. DAPigs =Pasnjing=PKerabatR

  BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.