1 Nov 2011

RANTAI MUTIARA ROSMAH KELIHATAN KETIKA MAJLIS BERBEKU, PERTH
abu nu'man1 Nov 2011 4 Komentar

The West Australian melaporkan, seorang Wanita Pertama membelanjakan kira-kira A$150,000 (RM487,000) membeli mutiara di David Jones- sebuah gedung mewah terkemuka di Australia Barat.

Namun akhbar itu tidak menamakan wanita terbabit.
Selain itu, akhbar yang sama turut melaporkan anak gadis perdana menteri, Datuk Seri Najib Razak membelanjakan sekurang-kurangnya RM195,000 untuk membeli belah di David Jones.

gambar 1st lady Malaysia sewaktu acara penuh CHOGM... kelihatan tiada rantai mutiara... yang ada rantai lain...
... jadi aku malas le nak tuduh 1st lady tue siapa dia... cumenye terdapat pendedahan berkenaan gambar yang diambil sewaktu 1st lady Malaysia dan Najib menghadiri majlis barbeku "1 Malaysia BBQ" dengan rakyat malaysia di Burswood Park, Perth pada hari terakhir sebelum berangkat pulang ke Malaysia.
dari mane datangnya rantai dan set mutiara (anting2 dan cincing) tersebut sedangkan sewaktu persidangan dengan ISTERI ketua-ketua negara tersebut tidak kelihatan langsung yang sepatutnya time tue la nka tungjuk kat negara lain.... jeng....jeng..jeng....

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

4 ulasan:

  1. Najib pergi Mekah tu naik pesawat peribadi ke. Macam biasa sahaja nampak pesawat yang dia naik tu? Siapa tanggung sendiri ke duit rakyat?

    BalasPadam
  2. korang ni cuba2 lah sangka baik pd hajjah, suami kpd pm tu

    BalasPadam
  3. hajjah rosmah tak berani pakai mutiara tue kat Mekah... takut kene bala

    BalasPadam
  4. sian hajjah malboro ni...

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.