7 Apr 2011

LAWAK PETANG DARI SARAWAK
chedet7 Apr 2011 3 Komentar



SALAM...
DAH MINUM PETANG KE BELUM GENG?
APA KATA LAYAN INI GAMBAQ LAWAK DULU
KAH! KAH! KAH!

INILAH YANG PEPATAH SELALU SEBUT
DI MANA ADA PILIHANRAYA, DI SITU ADA BN
DI MANA ADA BN, DI SITU ADA BANGANG
KAH! KAH! KAH!


BODOH TAK BOLEH DI AJAR
PANDAI TAK BOLEH DI IKUT
KAH! KAH! KAH!

Read more: http://biaqpila.blogspot.com/#ixzz1IpSNK74O
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

3 ulasan:

 1. Jenis puak mangkok hayun. Kecik2 tak mau mampos besaq2 menyusahkan orang. nama saja demokrasi haram tak tau apa benda. Ubah sekarang selamatkan serawak.

  BalasPadam
 2. ahmad aL bab yg punya7 April 2011 11:08 PTG

  LU SAPA !? itu negeri bkn mak pak Lu punya.rapat wa rembat !!!

  BalasPadam
 3. KOTA BHARU 11 April - Bekalan air Kelantan yang sering menimbulkan rungutan dalam kalangan rakyat mendapat perhatian Suruhanjaya Hak Asasi Manusia Malaysia (Suhakam) apabila beberapa peserta membangkitkan isu itu dalam Dialog Suhakam Bersama Rakyat di sini, hari ini.
  Pengerusi Suhakam, Tan Sri Hasmy Agam ketika menjawab soalan peserta berkata, kemudahan asas termasuk bekalan air adalah tanggungjawab kerajaan dan pihaknya akan melanjutkan masalah itut untuk dibincangkan.
  Sebelum itu, seorang peserta mendakwa, dia bertindak memotong bekalan air ke rumahnya kerana setelah empat tahun membayar bil, tetapi tidak mendapat perkhidmatan sewajarnya.
  "Saya kecewa kerana bekalan air sejak dahulu lagi bermasalah sehinggalah empat tahun lepas saya kembali semula ke negeri ini, masalah yang sama masih berulang.
  "Saya malu apabila mendapati rakyat di negeri lain telah lama menikmati bekalan air secukupnya, tetapi saya hanya membayar bil air bertahun-tahun, tetapi air tidak naik ke atas rumah dua tingkat yang saya sewa," katanya.

  BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.