13 Apr 2013

BUKTI PSM TOLAK LAMBANG PKR UNTUK PRU13
abu nu'man13 Apr 2013 0 Komentar

Sumber mengatakan yang banner Setiausaha Agung PSM S Arutchelvan telah siap dicetak sebanyak 50 helai menunjukkan yang PSM tetap dengan pendirian untuk terus mneggunakan lambang parti mereka sekaligus menolak penggunaan lambang PKR sepertimana pada pilihan raya umum 5 Mei ini seperti pada pilihan raya umum lalu.

PKR dan sekutu dekatnya Parti Sosialis Malaysia (PSM) kemungkinan besar bakal bertembung tiga penjuru dengan BN di dua kerusi DUN Semenyih dan Kota Damansara di Selangor.

Harapnya pertikaian ini dapat diselesaikan dalam tempoh 24 jam dengan baik, sekiranya tidak maka PSM - yang mendapat kelulusan Pendaftar Pertubuhan (ROS) pada 2008 - akan meletakkan calon mereka di kerusi tersebut.

Satu lagi kerusi iaitu Mohd Nasir Hashim bagi mempertahankan Kota Damansara.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.