27 Mac 2013

VIDEO BERUK UMNO DIKEJAR AHLI PKR SABAH....AHAKSSS
abu nu'man27 Mac 2013 1 Komentar

video yang telah dimuatnaik oleh macai UMNO/BN Sabah yang memaparkan aksi samseng upahan UMNo/BN itu yang datang dengan besi dan parang yang dibungkus dengan surat khabar dan sebagainya..

dalam insiden yang berlaku hari Ahad lalu di Pusat Konvensyen Star City, Kota Kinabalu, Sabah ini sekumpulan kira-kira 20 Samseng UMNO cuba menyerang sebuah bas dan sebuah van yang diletakkan di hadapan bangunan tersebut.

Menurut beberapa saksi kejadian yang ditemui menyatakan samseng berkenaan mula membuat bising di perkarangan pusat konvensyen itu selain membunyikan hon untuk mengganggu majlis yang diadakan di dalam.

Malangnya macai-macai UMNO/BN cuba memutar belitkan cerita, kononnya ahli PKR yang ada disitu pada ketika itu telah menyerang remaja-remaja tersebut menggunakan Parang dan Besi..

Tetapi mereka telah lari lintang pukang dikejar Ahli-ahli PKR yang berada ditempat kejadian..
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

 1. Kami puji orang orang Sabah, tak takut pada anjing umno. Tak mcm org semenanjung asik kena belasah je.
  Apa kata lepasni kita ikut mcm kawan kita di Sabah ni. Kita belasah anjing yang menyembah syaitan yg dikenai ni kalau dia berani kacau mana perhimpunan PKR.

  INI KALILAH..........!
  LAWAN TETAP LAWAN...!!!
  TAKBIR X 3...!

  BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.