3 Mac 2013

UMNO PUNCA TENTERA SULU MENYERANG KITA
abu nu'man3 Mac 2013 4 Komentar

Rakyat jangan terbingung. Krisis ini adalah rancangan UMNO sudah gone out of control. Orang dalam beri arahan membuka pintu perairan dengan sengaja supaya Kiram "Sultan Sulu" dapat masuk ke Lahad Datu membawa ratusan pengikutnya. Pada mulanya mereka bekerjasama atas rancangan UMNO, mungkin mereka akan dibiayai membuat huru hara palsu, sebab itu mereka bersenjata. Setelah sampai ke Lahad Datu, tiba tiba kumpulan "Sultan Sulu" berpaling tadah. Out of control. UMNO cuba berunding berkali kali tetapi gagal. Kumpulan Sultan Sulu berpecah, masuk hutan. Wartawan antarabangsa tak dibenarkan masuk membuat liputan sebenar. Rancangan sebenar UMNO tak boleh dibongkarkan, jadi komando msia dihantar masuk untuk perang gerilla. Kesimpulan: Rancangan UMNO tak menjadi, menggugat keselamatan negara, nyawa rakyat dikorbankan sia sia. 

... Sebab tue dia amat pertahankan Tentera Sultan Sulu....
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

4 ulasan:

 1. Kelakarnye statement bro... x berasas... x logik akal...

  BalasPadam
 2. Aduh..ini ke tahap analisa pas wangsa maju.. ? Huhuhu...

  BalasPadam
 3. Bengong punya analisis

  BalasPadam
 4. Moral...??? “Wahai orang-orang yang beriman! Jika datang kepada kamu seorang fasiq membawa sesuatu berita, maka selidikilah (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) sehingga menjadikan kamu menyesali apa yang kamu telah lakukan.” (TMQ al-Hujurat [49]:6)

  BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.