31 Mac 2013

RUMAH AKU LAGI BESAR DARI RUMAH PESURUHJAYA PAS N9
abu nu'man31 Mac 2013 1 Komentar

Inilah kediaman bekas Wakil Rakyat ADUN Paroi , Hj Mohamad Taufek Abd Ghani yang juga merupakan Pesuruhjaya PAS Negeri Sembilan sejak sebelum beliau menjadi ADUN Paroi sehinggalah tamat 5 tahun perkhidmatan beliau sebagai ADUN Paroi pada 27 Mac 2013 yang lalu.
 
Kediaman beliau bersama isteri dan 4 orang anak hanyalah sebuah rumah teres setingkat yang lama. Semoga PAS Negeri Sembilan dapat melahirkan lebih ramai lagi Wakil Rakyat yang berjiwa rakyat.

“Dari Rakyat , Untuk Rakyat”
 
.... 1 undi TOLAK be end...
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. aku tersentuh hati melihat gambar rumah bekas adun paroi ni. ini lah contoh pejuang rakyat, syabas YB aku doakan tuan akan tercalun lg dan menang untuk penggal seterusnya. nak tahu rumah ketua umno bahagian wangsa maju? di taman ibu kota sebuah rumah teres 3 tingkat mewah pasaran sekarang melebihi 2 juta, sebuah lagi bunglo 3 tingkat lengkap dengan lif di damansara. pasaran sekarang berjuta-juta?.itu baru ketua bahagian. beliau ni dikatakan bakal calun parlimen wangsa maju.

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.