9 Mac 2013

PANAS! BLOGGER UMNO BONGKAR GAMBAR DSAI & AZLAN
abu nu'man9 Mac 2013 0 Komentar


Seperti yang dijangka, pengakuan yang dibuat oleh bapa Saiful Bukhari semalam bahawa anaknya Saiful dipergunakan oleh pihak tertentu terhadap isu fitnah liwat 2 menyebabkan beberapa blogger UMNO/BN kepanasan.
Mereka menafikan dakwaan bapa Saiful tersebut, malah menuduh bahawa Azlan Mohd Lazim telah ditawarkan wang tunai dengan syarat beliau perlu meminta maaf kepada Anwar Ibrahim terlebih dahulu kemudian akan diarak ke pentas pakatan rakyat bagi membuat kenyataan palsu berkenaan kes Liwat?.

Malah bagi menguatkan lagi dakwaan mereka, seperti biasa sekeping gambar disebarkan di internet sekeping memperlihatkan bapa Saiful Bukhari, Azlan Mohd Lazim bertemu dengan Anwar Ibrahim. Mereka turut mendakwa pertemuan itu dipercayai berlaku dalam tempoh dua bulan ini. Mereka turut menimbulkan soalah-soalan spekulasi seperti;

Mengapa Azlan bertemu Anwar secara senyap dan kemudian muncul pula dakwaan anaknya dipergunakan? 

Mohon jawapan dari tuan yang empunya badan. Benarkah ada urusaniaga sedang berlaku pada waktu itu? 

Jadi bagi menjawab isu gambar yang tersebar ini, perkara pertama selepas aku lihat gambar ini ialah aku gelak besar!!.


Sebab apa, kerana gambar ini aku dah lihat sejak isu fitnah liwat 2 ini mula timbul. Atau lebih tepat lagi sebenarnya gambar ini adalah 'captured' daripada sebuah rakaman video yang dimuat naik sendiri oleh Saiful Bukhari ke dalam akaun YouTube miliknya sendiri.
Menurut tajuk rakaman video ini (seperti yang ditulis sendiri oleh Saiful Bukhari) ialah 'Anwar dan Bapa 8/6//2008' dan telah diupload ke dalam akaun YouTube milik Saiful Bukhari pada 19 April 2009. (Lihat rakaman video tersebut di bawah sebelum dibuang oleh Saiful Bukhari)

Jadi bagaimana sebuah video yang diambil sekitar 2008 ini dikatakan adalah gambar pertemuan Anwar dan bapa Saiful sekitar dua bulan ini.
Semua orang tahu Saiful Bukhari merupakan pekerja di pejabat Anwar sebelum membuat tuduhan fitnah liwat 2 ke atas bosnya itu. Tidak menjadi suatu yang pelik jika bapa Saiful sendiri bergambar dengan Anwar Ibrahim sekitar 2008.

Jadi ucapan aku kepada blogger dan cybertrooper BN, cuba lagi dengan gambar lain bagi menguatkan tuduhan anda bahawa Anwar Ibrahim memang benar ada mengadakan pertemuan dengan bapa Saiful.
Oh ye, mungkin anda boleh cuba menggunakan pelakon yang sama dalam video lucah Anwar Ibrahim untuk bergambar bersama bapa Saiful.

Selamat berjaya!..
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.