11 Mac 2013

LAGI ORANG GILA DALAM UMNO
abu nu'man11 Mac 2013 5 Komentar

Seorang jurutera yang pernah berkhidmat selama 11 tahun di Amerika Syarikat dan kini kembali ke tanah air setelah menjadi tidak waras, membuat laporan polis berhubung keraguannya terhadap bendera PKR yang didakwanya mempunyai persamaan dengan mata wang sebuah negara luar.

Mohamad Ridhwan Batumalai Abdullah, 41, membuat laporan itu di Ibu Pejabat Polis Daerah Ipoh kira-kira pukul 10.30 pagi.

"Saya minta supaya Datuk Seri Anwar Ibrahim menerangkan makna logo yang mempunyai warna biru, putih, merah dalam bendera itu dan siapakah nama orang yang mencipta bendera dan logo Parti Keadilan (PKR) ini," katanya kepada pemberita.

Katanya beliau cuba mendapatkan penjelasan daripada pemimpin PKR di sebalik penciptaan logo dan warna di dalam bendera parti terbabit sejak empat tahun lalu, namun gagal.

Mohamad Ridhwan Batumalai yang mempunyai pengalaman dalam bidang minyak, gas dan pentadbiran korporat berkata beliau akan mengadakan sidang akhbar dalam masa terdekat sekiranya Anwar enggan menjelaskan perkara berkenaan.

"Sekiranya Anwar tidak dapat memberi penjelasan, rakyat tidak seharusnya mengundi parti pembangkang itu pada pilihan raya umum akan datang," katanya mengenai keputusannya membuat laporan polis demi kepentingan negara dan bukan atas paksaan mana-mana pihak.

"Sebagai seorang mualaf, saya tidak boleh melihat umat Nabi Muhammad SAW berpecah belah kerana Nabi Muhammad tidak suka umatnya berpecah belah," katanya. - BERNAMA

ELOK LA PUAK-PUAK GILER NIE DUDUK DALAM UMNO... JENIS GILER BABI... BILE GLAMOR...
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

5 ulasan:

  1. Badut ni dh lama x amik tau senario politik mesia ni...tu la duk negara org lama sgt...dh lupa diri...berapa dia dpt ye bila buat gini?

    BalasPadam
  2. lagi satu keling ngaku melayu buat onar

    BalasPadam
  3. Engineer ka tuh? Hahaha..pencacai adalah..! Ada ke bendera PKR nak buat report Polis? Cerdik ke tak cerdik tu? Hadoi... maacam budak belum sekolah lah..!

    BalasPadam
  4. Bengap betul macha ni...PKR guna logo ni sejak 1998 lagi dan isu mata satu seperti yang terdapat pada not US dah jadi isu basi.

    BalasPadam
  5. Dia ni pekeja kat restoran mamak wangsa maju. Dei mamak, teh tarik rendek, rotik tarak tulur rendek!

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.