12 Feb 2013

MUSA YAKIN UMNO LAH PEMBANGKANG.... SEJARAH TERBUKTI
abu nu'man12 Feb 2013 3 Komentar

ALOR SETAR 11 Feb - Bekas Ketua Polis Negara , Tan Sri Musa Hassan dalam satu program di Alor Star berkata, “Arab Spring” boleh berlaku di negara ini sekiranya parti yang kalah tidak berpuashati dengan keputusan pilihanraya. 
 
Menurut Musa, beliau yakin pihak yang kalah akan menggunakan penyokong-penyokong mereka untuk menimbulkan huru-hara seperti yang berlaku di negara-negara Timur Tengah.  
 
Pihak polis juga sepatutnya telah mula mengumpulkan maklumat untuk mengelakkan “Arab Spring” berlaku di negara ini.
 
Musa membandingkan situasi di luar negara yang mana pihak yang mempromosikan keganasan akan didakwa, namun berbeza dengan situasi di Malaysia yang mana tiada tindakan tegas terhadap pihak yang mencetuskan huru-hara.
 
.... AGAK-AGAKNYA SIAPA PEMBANGKANG YANG BUAT HURU HARA SAPE???? 
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

3 ulasan:

  1. BENAR KATA mUSA, UMNO BELUM KALAH DAH BUAT MACAMX, ANWAR DIGANGGU DARI BERCERAMAH,SELURUH MALAYSIA. MAHASIWA DIPUKUL,BENDERA pr DIKOYAK DAN DI BUANG, KALAH PARTI NI KALH JADI LAH APAYANG DIKTAKAN OLEH muSA.

    BalasPadam
  2. dah boleh agak, siapa nak buat huru-hara. selama ini yang banyak cakap tentang huru-hara adalah pihak yang satu. kenapa dia suka sangat sebut perkataan ini? jangankan arab spring, kita bimbang spring motosikal dan kereta jadinya di negara kita.

    BalasPadam
  3. http://warisannwizurai.blogspot.com/2013/02/fadzil-noor-kenal-masak-dengan-anwar.html

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.