1 Jan 2013

BERITA HARIAN & BERNAMA KATA HANYA 1,300 KAT DATARAN
abu nu'man1 Jan 2013 1 Komentar


 .... iskh..iskh..iskh... ramai giler kat dataran merdeka bersama-sama dengan BN untuk merayakan tahun 2013 ala Yahudi...cara begini yang disukai oleh Hasan Ali... Brahim Ali... Abdullah Saamah... Ismail Mina....

... apapun Sambutan di Dataran Merdeka turut disiarkan secara langsung menerusi televisyen RTM 2.... dan korang boleh nilai sendiri.... kalu boleh share ngan kawan-kawan UMNO supaya tengok siapa sebenarnya PART AJARAN SESAT seperti dakwaan UMNO!!!


In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. Buat pertama kali BH dan Bernama bercakap benar. 1300 orang termasuk pelancung dan pemimpin BN versus 130K di Shah Alam.

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.