19 Dis 2012

ADIK BRAHIM KATAK KETUAI DEMO AIR KELANTAN...HAHAHA
abu nu'man19 Dis 2012 0 Komentar

Kira-kira 500 penduduk di beberapa kampung di sini, berhimpun secara aman bagi menyatakan bantahan terhadap kerajaan negeri yang kononnya didakwa gagal menyelesaikan masalah bekalan air bersih sejak setahun lalu.

Perhimpunan yang diketuai oleh Azmi Ali (adik Brahim Ali Katak) turut membawa sepanduk menyatakan rasa tidak puas hati dengan sikap kerajaan negeri melalui Air Kelantan Sdn Berhad (AKSB) yang gagal membekalkan air bersih kepada mereka.

Kampung terlibat ialah Kampung Petaling, Bunut Payung, Kampung Che Wan, Kampung Bechah Batu Besar, Kampung Dalam Gelap, Kampung Baru Telekong dan Kampung Ulu Geh.

Antara tulisan yang tertera pada sepanduk ialah: “Kerajaan Pas Kelantan Gagal Selesaikan Masalah Kami” dan “Air Tak Dak, Nak Mandi Susah”.

.... kesian dia....
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.