25 Sep 2012

LAUNGAN "MALAYSIA BOLEH" - DEMO PERKASA... HAHAHAHA
abu nu'man25 Sep 2012 1 Komentar

Persatuan PERKASA berhimpun bagi menyatakan bantahan ke atas Nakoula Basseley, individu yang didakwa bertanggungjawab ke atas penerbitan filem menghina Islam, Innocence of Muslims yang turut membakar satu patung sebagai gimik bantahan ke atas Basseley dalam perhimpuinan di perkarangan PPR Desa Tun Razak, Cheras malam tadi.

NONEIbrahim Ali yang mengetuai kumpulan itu turut menikam patung berkenaan dengan sebilah keris dan mencucuh api ke atas patung berkenaan sehingga terbakar menjadi abu.

Tindakan Ibrahim itu disambut dengan laungan takbir dan slogan "Malaysia Boleh" oleh individu yang hadir.

Turut hangus dibakar adalah sepanduk dengan tulisan "Nakoula you're bastard you're hand to evil" (Nakoula anda anak haram, anda tangan syaitan) yang dikalung ke leher patung tersebut.

Upacara membakar patung itu kemudiannya diraikan dengan jamuan makan malam yang disediakan penganjur bersama iaitu Persatuan Kebajikan Penduduk Desa Tun Razak dan Jaringan Gerak Usaha Anak-anak Pasir Mas Selangor dan Wilayah.

NONEMajlis itu turut diserikan dengan persembahan main puteri dan dikir barat, manakala Ibrahim turut bermain alat muzik dalam persembahan berkenaan.

... Dasar keparat Melayu....
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. Inilah kerja2 BANGANG si KATAK.
    Kalau setakat menjerit, terlolong depan patung tu, buang masa saja.
    Patutnya PERKASA gerakkan satu unit rahsia dan pergi tangkap dan bunuh ja si DAJJAL tu macam Kerajaan Iran buat. Itu baru namanya PERKASA. Kalau tidak, jadi PERKASAM la demo tu. Orang luar tak pandang la.

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.