9 Ogo 2012

Pengasas Pondok Geting kata undi DAP Haram & Berdosa
chedet9 Ogo 2012 1 Komentar

Oleh: lipasmalas UTUSAN Merapu datang lagi dengan berita sampah mengarut dan tak masuk akal untuk memperbodohkan orang kampung ayam itek lembu dan kambeng. Kali ini Utusan melaporkan fatwa baru kononnya dikeluarkan oleh pengasas Pondok Geting, Tumpat yang mengharamkan orang Islam daripada mengundi DAP. Malah katanya orang Islam juga tidak boleh mengundi PAS, dan KEADILAN yang bekerjasama dengan DAP kerana parti itu menentang penubuhan negara Islam dan Hudud. Tapi yang lucunya undi MCA dan MIC dibolehkan kerana mereka tidak menentang penubuhan negara Islam dan Hudud kah kah kah [Utusan]. Jika MCA dan MIC tidak menentang hukum hudud dan penubuhan negara Islam, apa kata Umno tubuhkan hukum hudud dan negara Islam, kerana mereka tidak mendapat tentangan daripada MCA dan MIC seperti PAS dapat tentangan daripada DAP kah kah kah. ReJaM© malas nak cakap banyak, kalau undi DAP dan parti yang bekerjasama dengan DAP (PAS dan KEADILAN) haram dan berdosa, maknanya undi Pakatan Rakyat adalah haram dan berdosa. Maka majlis fatwa sila keluarkan fatwa dan haramkan rakyat Malaysia beragama Islam mengundi Pakatan Rakyat kerana ia berdosa macam makan babi kah kah kah. "Satu cakerawala tahu MIC dan MCA tentang Hudud kecuali pengasas Pondok Geting, Tumpat"
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. Ambek yang positif ja weii.. Orang yg dikata pasti akan lebih berjaga2 bila da orang kate yg bukan2.. betoi dokk.. :-)

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.