30 Jul 2012

28 TAHUN BARU UMNO REPAIR UMAH MAKCIK : PN KAMALIAH
abu nu'man30 Jul 2012 0 KomentarIbu tunggal gembira terima hadiah raya

(UTUSEX) SIK 29 Julai - Seorang ibu tunggal, Kamaliah Ahmad, 50, menyifatkan sumbangan Felda bagi membaiki rumahnya sebagai hadiah Aidilfitri yang bakal mengubah kehidupan keluarganya.

Tambah bermakna buat Kamaliah apabila rumahnya di Kampung Teloi Tua di sini, turut menerima kunjungan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini.

Kamaliah berkata, dia amat bersyukur dengan pemberian bantuan daripada Felda untuk membaiki rumahnya dengan kos RM5,000 yang daif dan telah diduduki sejak 28 tahun lalu.

"Terima kasih banyak-banyak apatah lagi sumbangan ini diterima pada Ramadan dan boleh dikatakan hadiah hari raya, maka bolehlah kami beraya dengan rumah yang lebih selesa," kata ibu kepada lima anak itu ketika ditemui di rumahnya.

.... nasib baik pilihanraya 4 tahun sekali... kalu 40 tahun sekali....mati dulu le makcik ooooiiiiii nak tunggu umno bagi bantuan
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.