6 Jun 2012

TERIMA KASIH BN : RON97 TURUN 10 SEN...
abu nu'man6 Jun 2012 0 Komentar

Harga Petrol Ron97 Turun 10 Sen 


.... Itulah tanda rakyat didahulukan....hahahahaha....walaupun selama bertahun ditipu UMNO/BN dengan sumbangan subsidi yang banyak terhadap harga pasaran RON95 RM3.50 berbanding RON97 dengan harga pasaran RM2.80 mulai 7 Julai ...logik ada ka? pikir pakai kepala otak lutut pun lagi baik la....


Tolong jangan bagi hujah bahawa ron 97 masih ada subsidi lagi ye sebab dah banyak kali kita diberitahu oleh kerajaan bahawa ron 97 memang takde subsidi langsung. RON 97 biasanya minyak yang digunakan untuk kereta2 yang berprestasi baik masalah sekarang yang kita seme dok pakat2 heran pasal apa harga ron 95 tanpa subsidi lebih murah jika dibandingkan dengan ron 97?

kalau tak menipu bukan bangsa UMNO namanye.....

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.