1 Jun 2012

500 ARTIS TEMPATAN DIBAYAR RM1.8 JUTA... K-POP RM2.04 JUTA
abu nu'man1 Jun 2012 3 Komentar

Hebat kerajaan Malaysia, untuk memanggil artis K-Pop  membuat persembahan bersempena sambutan Hari Belia Negara (HBN) 2012 di Putrajaya telah dibayar sehingga RM2.04 juta bagi persembahan yang tidak sampai 3 jam dari artis Korea itu

 
Selain itu satu perjanjian telah di tandatangani antara Stadium First dengan Majlis Belia Malaysia ( MBM ) bagi menyemarakkan lagi acara yang berlangsung di sepanjang tempoh itu.

500 artis telah dijemput sepenjang 5 hari program seperti Fizo Omar, Akma AF, Farhan AF Ana Raffali, Saujana, Farah Ashikin, Hazama, Rabbani, kumpulan Rock tempatan dan ramai lagi.


Tapi jumlah yang dibayar untuk artis tempatan yang telah menjayakan program sepenjang 5 hari tersebut adalah berjumlah RM1.8 juta berdasarkan claim daripada pihak stadium first kepada KBS...

... anak kera di hutan disusukan ... anak sendiri di buaian mati kelaparan....
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

3 ulasan:

 1. belia disusukan dengan susu beracun cap k pop!!

  BalasPadam
 2. Bayaran untuk tunjuk peha2 gebu dan tundun tiap2 seorang penari K-pop RM200k. Tak caya cuba tanya si Bedal.Artis2 tempatan yang berpakaian harganya murah macam harga ikan keli di Pasar Selayang.

  BalasPadam
 3. name pun ameno, anak2 najib cam ayah die gak la~
  puihhhhhh
  xdpt mongolia, korea pun boleyyy

  BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.