14 Mei 2012

MEMANG SAH NIZAR MUKE DOK MALU
abu nu'man14 Mei 2012 0 Komentar

Sah... Bekas Menteri Besar perak YB Nizar Jamaluddin seorang yang muka tebal... muka tak malu bila tiba-tiba hadir ke majlis yang tak diundang sekalipun... majlis yang dianjurkan oleh UMNO Kampar malam tadi di Dewan JKKK Kg Tualang Kampar dengan dibarisi oleh penceramah UMNO Dato Radzi Manan, Dato Shaarani dan Hanafiah Man.. bukan tak malu sahaj malah YB Nizar duduk di meja VIP dengan barisan penceramah tersebut... ceramah sempena sambutan 66 tahun UMNO bertujuan memdedahkan kepada rakyat Perak khususnya Kampar akan pembohongan yang telah dilakukan oleh YB Nizar...

.... hahahaha...power la YB Nizar..... hilang teloq puak-puak tue.... bravo!!!!!
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.