17 Mei 2012

GENERASI MUDA TIDAK PROFESIONAL PENYOKONG UMNO : DEKAN UiTM
abu nu'man17 Mei 2012 1 Komentar


KUALA LUMPUR, 16 Mei — Sambutan ulang tahun Umno ke-66 di Stadium Nasional Bukit Jalil selama tiga hari sejak Jumaat lepas yang mendapat sambutan hebat 70% daripada mereka adalah golongan belia/ generasi muda.

Dekan Fakulti Sains Pentadbiran dan Pengajian Polisi Universiti Teknologi Mara (UiTM) Prof Datuk Dr Ramlah Adam, walaupun Umno mendapat sokongan generasi muda, Umno perlu memberi ruang kepada penyertaan kumpulan professional muda yang disifatkan sebagai “penentu kuasa politik Umno”. 
   “Mereka inilah yang harus diberi perhatian kerana kuasa politik kumpulan profesional muda inilah yang akan menentukan kuasa kerajaan pada masa akan datang,” katanya kepada Bernama di sini.

Ramlah berkata Umno akan rugi jika golongan profesional dan cendekiawan muda ini “dipinang” oleh pembangkang ekoran kelemahan Umno untuk “menyunting” mereka terlebih dahulu.

.... geng-geng pecah rumah je sokong UMNO... UMNO bagi duit makan dan minyak moto...so kurang sikit pecah rumah orang... huhuhuhuhu
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. budak2 melayu macam inilah yg umno mahukan, senang diperbodohkan, kalau yg professional tu susahlah sikit umno nak "makan". mereka ni semua bknnya nak apa, dapat duit minyak dan makan sikit pun bukan main seronoknya.

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.