24 Mei 2012

BUKAN IBU TUNGGAL... NENEK TUNGGUL DITIPU KEKASIH RM5J
abu nu'man24 Mei 2012 0 Komentar

IBU TUNGGUL DITIPU RM5 JUTA

KUALA LUMPUR 23 Mei - Tertarik dengan ketampanan seorang lelaki mendakwa pegawai tentera Amerika Syarikat (AS) berpangkat jeneral dalam sebuah laman sosial, seorang wanita berusia 63 tahun bergelar jutawan sanggup bergolok-gadai selepas mereka menjadi kekasih.

Curiga melihat kisah percintaan ibunya yang turut memberikan wang kepada pegawai tentera itu selepas menjual harta benda kononnya untuk pelaburan, salah seorang daripada tiga anak wanita berusia 63 tahun itu bertindak membuat laporan polis.

Sejak berkenalan dengan lelaki terbabit, pemilik firma audit itu telah menjual sebuah banglo miliknya di Bangsar bernilai RM3.5 juta dan beberapa bidang tanah yang kesemuanya berjumlah RM5 juta bagi menyalurkan wang kepada kekasihnya itu untuk tujuan pelaburan.

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.