16 Apr 2012

RAYUAN MAKANAN & KHEMAH : MANSUH PTPTN DATARAN MERDEKA
abu nu'man16 Apr 2012 0 Komentar

Ayuh kita sama-sam memberi sumbangan kewangan khususnya makanan/ minuman dan khemah penginapan kepada kira-kira 20 pelajar yang bersilih ganti dari pelbagai IPTA/IPTS bagi menyatakan pendirian mereka untuk menuntut pendidikan percuma di negara ini demi masa depan mereka dan generasi akan datang.


Mereka yang menuntut pendidikan percuma di negara bertindak memasang khemah di Dataran Merdeka, sementara menunggu perhimpunan Bersih 3.0, 28 April ini. (korang turun tak?)

Mereka juga bertekad tidak akan berganjak dari Dataran sehingga pihak kerajaan turun padang menemui mereka bagi mendengar keluhan mahasiswa terhadap isu Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN).

Sehingga kelmarin, lebih kurang 3 biji khemah telah dirampas oleh penguatkuasa DBKL dan mereka akan terus merampas khemah pelajar-pelajar itu selagi mereka tidak berganjak dari Dataran Merdeka.
 
AYUH SEMUA KITA BERSAMA MEREKA SAMA ADA MORAL... TENAGA... JUGA WANG RINGGIT... KATAKAN TIDAK UNTUK PTP=TIPU
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.