13 Apr 2012

MUKA DR. RAHMAN YANG DAKWA PR DERHAKA PADA RAJA
abu nu'man13 Apr 2012 4 KomentarInilaha muka doktor perubatan yang ditugaskan semasa hari pertabalan pertabalan Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong XIV, Tuanku Abdul Halim Mu'adzam Shah dengan mendakwa dalam FBnya yang ahli-ahli parlimen PR sebagai menghinakan Raja-Raja semasa majlis tersebut...
name dah rupa Zambry Kadir mungkin anak beranak dia le tue kot kalu tgk ke warna kulit, Rahman Kadir... dia ini yang kononnya merupakan bekas ahli Pas seumur hidup sewaktu masih belajar di UM...
..mungkin bakal memanaskan pentas UMNO dekat2 PRU ni dan bakal naik calon BN untuk PRU ini... huhuhuhuhuhuhuhuhu
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

4 ulasan:

 1. kah kah kah!
  lahir seekor lagi geng mamak penipu melayu, beranak berekor-ekor bila nak berhenti.

  BalasPadam
 2. Mamak totok juga.

  BalasPadam
 3. Alahai kenapalah di Malaysia ni penuh dengan mamak yang busuk dan celaka. wahai mamak islam yang beriman tampillah kedepan dan bersihkan golongan kamu dari puak-puak kamu yang dajjal ini.

  BalasPadam
 4. apa lah nak jadi dgn umat melayu ni. dari zaman kesultanan melaka lagi mamak dah buat hal. la ni mamak lagi. knpa lah mamak dajjal sekor ni bagi masuk dlm istana. harap janggut je ikut sunnah. tapi perangai mcm abu lahab dan seangkatan dgn nya.

  BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.