13 Apr 2012

KAMILIA BAKAL DICANTAS OLEH EXCONYA SENATOK RAJA ROPIAH
abu nu'man13 Apr 2012 1 Komentar

Nampaknya Raja Ropiah Raja Abdullah antara 5 orang orang mengangkat sumpah sebagai Senator di hadapan Yang Dipertua Dewan Negara Tan Sri Abu Zahar Ujang bakal mencantas kedudukan Naib Ketua Wanita Datuk Kamilia Ibrahim yang sebelum ini mendesak agar ketua nya Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil agar melepaskan jawatan dalam parti akibat masalah moral yang dikainkan dengan NCF.

Raja Ropiah, 63, yang berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Sastera (Kepujian) dari Universiti Malaya tahun 1973, merupakan Ketua Wanita UMNO negeri Selangor dan Exco Wanita UMNO Malaysia.

Pentadbiran Najib nampaknya cuba meletakkan muka baru dikalangan wanita UMNO bagi memastikan golongan-golongan yang cuba menggugat kedudukan orang kuatnya Shahrizat.

...huhuhuhuhuhuhuhu
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. Yela... Logiklah Datuk Kamilia tak dilantik sebagai Senator.. dia sebelum ni dah pernah 2 kali jadi senator sebelum ni masa tahun 90an dulu. (cuba selidik) Kalau ikut peraturan Dewan Negara... Seorang rakyat Malaysia yang dilantik sebagai Senator hanya dibenarkan dilantik ke jawatan itu maksimum 2 kali... sebab itulah dia tak boleh dilantik semula.. Aduyaii ko.. Itu pun tak tahu..

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.