9 Apr 2012

(GAMBAR) SUASANA SEPETANG BERSAMA ABD MAT SABU
abu nu'man9 Apr 2012 2 Komentar

Alhamdulillah, Pas Kawasan Wangsa Maju berjaya menganjurkan majlis" Sepetang Bersama Tn Hj. Mohamad Sabu" sempena siri lawatannya ke Selangor semalam di restoran d Templer berhampiran Markaz Pas Wangsa Maju. Majlis yang bermula jam 5.00 petang adalah bertujuan bagi mengumpul dana untuk menampung pembelian Markaz Pas Wangsa Maju di Melati Utama. Kira-kira 20 meja bulat disediakan kepada para hadirin yang telah membeli kupon pada majlis tersebut.



 YDP Pas Wangsa Maju Dr. Rainey disini Abg Mat Sabu
 "Nie yang aku jelous dengan Tok Guru Nik Aziz," dakwa Abg Mat apabila menceritakan fenomena artis yang berubah setelah berjumpa dengan TG Nik Aziz lebih-lebih lagi artis yang cun-cun.







Antara Barisan tenaga kerja yang menjayakan majlis semalam... tapi kawe takdok sebab kawe camerameng...

Dan Alhamdulillah asil kutipan derma dan infaq difahamkan berjumlah RM12k... Takbir!!!!

“ Sesiapa yang sanggup diantara kamu menjaga dirinya daripada api neraka hendaklah ia bersedeqah walau hanya dengan sebiji kurma, dan sesiapa yang tidak mempunyai apa-apa hendaklah ia mengucapkan perkataan yang baik.” (H/R. Ahmad dan Muslim)



Allah Ta’ala berfirman, “ Perumpamaan orang-orang yang menafakahkan harta mereka pada jalan Allah adalah seumpama sebutir biji yang menumbuhkan tujuh tangkai, pada tiap-tiap tangkai seratus biji. Allah melipat gandakan bagi siapa yang disukainya dan Allah maha luas kurnianya dan lagi maha mengetahui. ” .
{Al Baqarah (2) : 261}
In Category : ,
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

2 ulasan:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam
  2. jgn benar komen2 mengelirukan mcm ni masuk blog pas. kita nak melabur utk saham akhirat. lahabau ni ajak utk melabur di syarikat dieurope. sure kena tipu punya. dia ingat beso sangat rm310, pencen aku pun rm 3.5k sebulan.binawe punya kawan.

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.