20 Apr 2012

(BERITA YG KORANG X TAU) 2 POLIS TURUT DICEDERAKAN SAMSENG UMNO!
abu nu'man20 Apr 2012 0 Komentar

NONEMenurut Ketua Polis Kuala Lumpur Datuk Mohmad Salleh mengenai kejadian serangan samseng di Dataran kelmarin, mendakwa dua detektif polis cedera di bahagian belakang ketika cuba meleraikan pergaduhan.

Bercakap dalam sidang media di ibu pejabat polis di Kuala Lumpur, beliau berkata dalam kejadian itu seorang ahli perniagaan berumur 40 tahun cedera di mata dan menerima rawatan di Hospital Kuala Lumpur, namun polis masih belum dapat mengenal pasti sama ada mangsa adalah penyerang atau peserta.

"Setakat ini polis telah menerima enam laporan daripada pegawai polis, pegawai DBKL serta seorang mangsa yang cedera. Polis masih tidak dapat mengesan punca mereka diserang dan kita akan merakam keterangan mangsa serta lelaki yang ditahan itu untuk siasatan lanjut," katanya.


Apa pun ketangkasan pihak berkuasa mampu mengelakkan kejadian yang lebih terus berlaku pada awal pagi tersebut... TERIMA KASIH CIKGU... (sebab bapak ana pun bekas polis....huhuhuhuhuhu)
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.