30 Apr 2012

NAME 11 POLIS LELAKI CEDERA... XDE NAME POLIS WANITA YG JATUH MOTOR??
abu nu'man30 Apr 2012 3 Komentar

11 orang anggota polis tercedera, 9 orang anggota dirawat di Hospital Kuala lumpur (HKL) dan 2 orang anggota dirawat di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM).:-

1. KPL 165534 Mohd Fairuz Bin Zulkifli, Anggota Cawangan Trafik Kuala Lumpur, mengalami kecederaan luka dan calar di badan akibat ditendang dan dipijak oleh peserta perhimpunan. beliau dirawat di hkl.

2. KPL 141269 Abu Bakar Bin Abdul Rahman, anggota IPD Putrajaya, mengalami kecederaan pecah dibibir, bengkak bawah mata kiri dan kesakitan di badan akibat ditumbuk dan dibaling objek sehingga terjatuh daripada motosikal. beliau dirawat di PPUKM.

3. KONST 171506 Azizi Bin Mohd Noh, anggota cawangan trafik bukit aman, mengalami kecederaan di pipi akibat dibaling objek keras dan mendapat rawatan di HKL.

4. L/KPL 152574 Mohd Nasir Bin Abu Mansur, anggota cawangan trafik Kuala Lumpur, mengalami kesakitan badan dan tidak boleh duduk akibat terjatuh motosikal dan dipukul di perut. beliau dirawat di HKL.

5. L/KPL 157576 Datu Mohd Johar Datu Shariman, anggota cawangan trafik Kuala Lumpur, mengalami kecederaan di mata akibat ditumbuk oleh peserta perhimpunan. beliau menerima rawatan sebagai pesakit luar di HKL.

6. KONST 178857 Mohd Nor Firdaus Bin Hj Abu Bakar, anggota IPD Putrajaya, mengalami kecederaan retak tulang lengan kanan dan dirawat di PPUKM.

7. KONST 175128 Mohd Kamil Bin Parimin, anggota IPK Terengganu, menerima 7 jahitan di kepala dan dirawat di HKL.

8. KONST 179689 Zaman Bin Ali, anggota balai Polis Wangsa Maju, mengalami kecederaan patah hidung dan dirawat di HKL.

9. SJN 84797 Shuib Bin Jamaluddin, anggota IPD Kangar, sakit darah tinggi dan dirawat di HKL.
10. L/KPL 124962 Tuan Ruzi Bin Tuan Seng, anggota IPD Machap Johor, kecederaan patah dua batang gigi, koyak di bahagian bibir (7 jahitan di dalam bibir), dan lebam seluruh badan. beliau dirawat di HKL.

11. L/KPL 157813 Amirul Bin Nawri, anggota balai polis Port Dickson, mengalami sesak nafas akibat ditumbuk. beliau dirawat di HKL.

 takde pun name polis wanita tue... mungkin tak cederakan kot....huhuhuhuhuhuhu
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

3 ulasan:

 1. kalau kena mak, adik atau akak awak baru awak tau...bersih tu bersih ke taik

  BalasPadam
 2. ehh belum siasat dah tuduh peserta perhimpunan.

  umno ada media, ada polis dan segalanya dan pakar dalam fitnah liwat lucah dll.

  dulu mahadey kata anwar tumbuk diri sendiri, ternyata Ketua penyangak belasah dia dlm penjara.

  cukuplah fitnah....mari kita sama2 doa bala Allah utk pemfitnah...biar Dia balas siapa yg jahat kerana Dia Maha Mengetahui

  BalasPadam
 3. arrrr baru kena sikit....je .nerxt 4.0 kita akan ajar polis lebih teruk lagi....TAHNiah kepada mereka yang berani ketuk polis...gua sokong lu

  BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.