14 Mac 2012

SEBAB BR1M.. SOKONGAN NAJIB MENINGKAT MENJELANG PRU 13
abu nu'man14 Mac 2012 1 Komentar

MELAYU MUDAH LUPA... Itulah hasil kaji selidik yang dibuat Febuari lalu, setelah BR1M selesai diedarkan mendapati reputasi Perdana Menteri telah melonjak 10 peratus kepada 69 peratus, dengan hampir tiga suku isi rumah berpendapatan rendah kurang daripada RM1,500 amat menyokong beliau.

Putrajaya akan mempertimbangkan pemberian wang tunai untuk golongan berpendapatan rendah sekiranya pendapatan kerajaan meningkat tahun ini.

“Kita boleh pertimbangkan pemberian BR1M pada masa-masa akan datang dan tidak akan menolak sekiranya pendapatan kerajaan meningkat,” kata Najib menjawab soalan berkenaan BR1M.

... so kalu nak dapat lagi duit tunggu PRU 14 le pulak woiiii

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. takdelah..BR1M mana ade kena mengena dengan kempen menaikkan PIEM..karut semua tu Najib kan pemimpin yang wassatiyah yang sentiasa memikirkan kebajikan rakyat?hi!hi!

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.