5 Mac 2012

MASHITAH SI PENYAMBUNG LIDAH SYAITAN FITNAH TG HADI AWANG
abu nu'man5 Mac 2012 3 Komentar

Inilah jadinya kalau ustazah masuk UMNO dah berkawan dengan IBLIS UMNO....


Kali ini si pencukur bulu kening memfitnah Dr Badrolamin dituduh berkhalwat yang masih beklum terbukti bersalahnya. Dia bercerita tentang skandal seks Anwar Ibrahim, dia mengulang semula kes khalwat Mohamad Sabu walaupun Mat Sabu tidak bersalah dari tuduhan fitnah jahat UMNO itu. Dia memfitnah Adun PAS Selising berzina dengan isteri orang di gerabak keretapi di Wakaf Bahru dari tulisan si Papagomo. Malah turut memfitnah Datuk Seri Abdul Hadi Awang pernah berskandal dengan anak dara 10 tahun lalu....Menurut Bukhari, Nabi Muhammad saw melaknat perempuan yang mencukur atau menipiskan bulu kening atau meminta supaya dicukurkan bulu kening. (Hadis riwayat Abu Daud Fi Fathil Bari)
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

3 ulasan:

 1. Assalam
  Dia nak glamour macam ustazah ummi hafilda kot

  BalasPadam
 2. kenapa artikel tu xhabis?

  BalasPadam
 3. orang tua2 dulu kata..kalau nak cari bini.,tengok dulu muka,bulu kening, hidung atau bibir,.Mcm muka nii ,bibir atas nipis dan bulu kening yang di cukur..hmmm..nauuzubillah minzallik..Sial !

  BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.