23 Mac 2012

GANAS ORG MAT SAID...PASAL MAGGI PUN NAK BERTETAK
abu nu'man23 Mac 2012 0 Komentar

Gara-gara mi goreng segera dipesan lambat dihantar, seorang peniaga dan remaja nyaris ditetak dengan parang di Kampung Teris, Selasa lalu.
Kejadian itu berlaku pada jam 8.30 malam ketika Amizah Mamat, 29, sedang menghidangkan mi segera yang dipesan pelanggan.
Menurut Amizah, lelaki itu berulang-alik ke dapur untuk melihat pesanannya dan menengkingnya kerana memasukkan bawang dan sayur, sedangkan dia mahu telur dan daging ayam sahaja.
Amizah berkata, dia cuba tenangkan pelanggan itu.
“Saya perasan dia mabuk. Sebelum ini dia tidak berkelakuan seperti itu,” katanya.

Amizah berkata, adiknya, Mohd Sobri, 18, menyedari lelaki itu mahu memukul Azimah dan menjerit.
“Adik saya tarik dia ke luar kedai dan berlaku pertengkaran­. Lelaki itu terjatuh lalu ambil seketul bata dan membalingnya,” katanya.

Katanya, lelaki itu keluar dan beberapa minit kemudian datang semula dengan parang dan bertanya Amizah di mana Sobri berada.

Sobri dan enam pelanggan melarikan diri selepas melihat suspek mengamuk. Lelaki itu mengejar Sobri, sambil melibas parang.

Suspek, yang dipercayai penagih dadah, pulang ke rumah dan keluar semula ke kedai berkenaan sebelum ditahan polis jam 11 malam.

Timbalan Ketua Polis Daerah Hulu Terengganu, Asisten Superintendan Mohd Rosli Mohd Amir berkata, polis merampas parang itu dari lelaki tersebut.

.... GANAH PUOK NIE...
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.