3 Mac 2012

BUKTI PAS JELI SAYANG GILER KAT NAJIB
abu nu'man3 Mac 2012 6 Komentar



Betapa mulianya hati penyokong PAS Kawasan Jeli sanggup last minit buat banner nak ucap Terima Kasih dengan siap logo 1 Malaysia semata-mata kepada Najib sebab bagi gak RM500 walaupun Najib cakap yang Kelantan negeri termiskin masa lawatan dia ke Sabah tempoh hari... walaupun banner tue tak ikut standard banner PAS...  kasi malu 'PAS' saje.... huhuhuhuhuhu
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

6 ulasan:

  1. Sebagai penyokong pas. dah mula menyampah kemelut yg melanda pas dan pemimpin peringkat atasan...itulah dia sikap org melayu baik pas ataupun amno bercakaran sesama sendiri...

    BalasPadam
  2. ye ker banner tu org PAS yang buat? siasat dululah beb....

    BalasPadam
  3. rasanya pas tak pernah buat banner berlatar warna hijau....

    BalasPadam
  4. itu pun tak boleh nak faham maksud tuan punya blog ke?..memang la itu bukan standard banner pas...

    BalasPadam
  5. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>3 Mac 2012 10:47 PTG

    UMporNO kompom mampossssssssssssssssssssssss

    BalasPadam
  6. cari la taktik lain....nk buat banner pun...nk tergelak aku...mmg dasar paenipu/perasuah/penfitnah,,,,,,

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.