19 Mac 2012

ALI RUSTAM SAHUT CABARAN DEBAT!!!
abu nu'man19 Mac 2012 0 Komentar

Ketua Menteri Melaka sudah beberapa kali kononnya mencabar pimpinan PAS Melaka berdebat. Tetapi bila cabaran itu disambut pimpinan PAS, Ali Rustam menyepi diri dan tidak berani bersuara...
Malah cabaran pimpinan PAS Melaka sejak zaman Ustaz Abdul Ghani Abd Rahman menjadi Pesuruhjaya PAS pun tidak pernah disambut beliau. Hanya berani bercakap dalam media tidak berani merealisasikannya.
Blog ini mencadangkan pimpinan PAS Melaka khususnya Tuan Pesuruhjaya, Adly Zahari menghantar surat jemputan rasmi mengajak Ali Rustam berdebat. Tempat paling sesuai ialah di MITC dan minta stesyen TV siarkan secara langsung.

huhuhuhuhuhuhu
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.