30 Mac 2012

50 TAHUN BAGI UMNO BAGI ZINK
abu nu'man30 Mac 2012 0 Komentar

Penduduk di Kampung Mendulong Sipitang kelmarin memberi terkejut dan gembira dengan kehadiran Ahli Parlimen Sipitang Datuk Sapawi Ahmad  khususnya kepada dua penduduk kampung tersebut.

Ahli parlimen BN itu telah menyampaikan sumbangan zink dan kayu bagi membantu Dawat Lasong dan Endrik Salutan Lasong bagi memperbaiki rumah masing-masing.
Dawat dan Endrik mendiami rumah yang telah uzur dan tidak menyangka bahawa Ahli Parlimen Sipitang itu bukan sekadar hadir menjayakan majlis gotong royong tetapi menyampaikan sumbangan bagi memastikan mereka dapat memperbaiki kediaman masing-masing.
“Ia merupakan sumbangan yang bermakna buat kami dan sumbangan itu benar-benar mengejut dan kami berterima kasih kepada beliau (Sapawi).” kata Dawat ketika ditemui selepas penyerahan sumbangan tersebut.

... 50 tahun baru bagi zink... tue pun org sponser....
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.