28 Feb 2012

UTUSEX BUKTIKAN BADRULAMIN TAK BERSALAH
abu nu'man28 Feb 2012 1 Komentar


Pelik juga bila baca utusex hari ini…. Hanya mengulas berkenaan dengan Dr Badrul amin memberI keterangan selama 2  jam kepada  kepada JAIP berhubung kes khalwatnya. … sedikitpun tidak mengulas bagaimana kes tangkapan khalwat itu berlaku… sedangkan isu ini benar-benar hangat...
apakah Utusex sudah sedar yang berita yang disiarkan sebelum ini adalah berita rekaan semata-mata?  ...  mungkin utusex sudah takut dengan statement Dr Badrulamin yang mempertimbangkan dengan serius untuk menyaman pihak yang telah mengaibkannya..termasuk UTUSEX yang suka memfitnah….
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. saman pasti tak saman cakap2 aja tu

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.