3 Feb 2012

UMNO START BALIK PROJEK JAMBATAN MANEK URAI
abu nu'man3 Feb 2012 0 Komentar


Nampaknya UMNO terpaksa mengotakan janjinya gula-gulanya yg telah ditaburkan semasa Pilihanraya Kecil Manek Urai, pada tahun 2009 walaupun calon PAS telah menang menewaskan calon BN daripada UMporNO demi mearik sokongan penduduk Manek Urai pada PRU nanti...


Pada kempen pilihanraya tersebut, Muhyiddin Yassin berjanji kepada seluruh penduduk Kampung Manik Urai akan dapat kemudahan jambatan dan pelbagai lagi lah.

Namun sejak 2-3 bulan ini projek pembinaan jambatan ini telah tertangguh sekian lama nampaknya berjalan semula. Sebelum ini alas an mereka adalah disebabkan masalah teknikal yg berlaku seperti pembelian tanah, reka bentuk dan lain-lain.

Kos pembinaan pada asalnya sepatutnya bernilai RM8 juta telah meningkat ke angka RM17juta disebabkan masalah-masalah tersebut.. kata mereka...huhuhuhuhu.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.