27 Feb 2012

KALU INI BLOG PR... BERTAUBATLAH!!!
abu nu'man27 Feb 2012 1 Komentar

Aku ada terbuka blog yang kononnya dikendalikan oleh orang PR berkenaan dengan isu khalwat yg membabitkan Ust Badrul Amin sehingga dia sanggup menulis artikel seumpama penulis blogger UmporNo yang suka melakukan sabotaj dan tektik keji..

Apa yang menyedihkan tulisannya seolah-oleh menggambarkan seorang yang tidak beretika terhadap penulisannya sekaligus memberi kesan yang 'buruk' kepada blogger PR dan Pakatan Rakyat sendiri... mungkin dia blogger cepisan sebab post dalam sebulan sekitar 3-4 posting sahaja....lagipun blogger ini meletakkan wajah LGE sebagai PM Malaysia.... tu yang makin pening....

Apapun kita sebagai Orang Islam (kalu Penulis tue Islam la) ataupun setidak-tidaknya Rakyat Malaysia agar bertindak secara professional dengan menunggu keputusan rasmi dari pihak yang berautoriti seperti JAIP....janganlah terlalu taksub sehingga sanggup mengorbankan norma-norma kehidupan... Takbir!!!

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.