15 Feb 2012

HARUSSANI BAKAL DIPECAT SEPERTI HASSAN ALI!!!
abu nu'man15 Feb 2012 1 Komentar


Saya menyokong 100% teguran Mufti Perak dalam menegur PM dan Rosmah kerana menghadiri majlis perayaan Thaipusam di Batu Caves minggu lepas dan merupakan satu langkah yang tepat walaupun Jamil Khir dan Mashitah, Menteri yang menjaga perut masing-masing masih belum mengulasnya sehingga isu ini  terus senyap dimakan hari… begitu juga Hassan yang sedang menjaja memburukkan PAS sedangkan aqidah Najib dan Rosmah telah menyimpang dari apa yang digariskan Islam dalam hukum merayakan perayaan AGAMA lain…

Tapi mampukah Harussani mengikut jejak langkah Hassan Ali yang telah dipecat dan hilang segala jawatan-jawatan besar kononnya kerana dia adalah satu-satunya manusia mempertahankan akidah umat Islam… ataupun SS menandang Hassan Ali seorang yang bodoh TOLOL kerana berjuang tanpa matlamat yang sebenarnya yang telah diracuni fikirannya oleh UMNO dan syaitan LAKNATULLAH….


Apa yang penting kebenaran harus dinyatakan demi kerana akidah….

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. Qul Alhaqq walau kaanaa murra. - Katakan yang benar walaupun ianya pahit.

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.