5 Feb 2012

BILA HJ NAJIB MABUK BERCAKAP PASAL NEGARA MADINAH
abu nu'man5 Feb 2012 3 Komentar

Akibat bila orang mabuk pil kuda bercakap pasal Islam dan baginda Nabi Muhammad...tak rase bersalah langsung bila initiatif bawaan UMporNo didakwa bertepatan dengan konsep negara Madinah yang telah diasaskan oleh Rasulullah SAW macam Klinik 1Malaysia, Kedai Rakyat 1Malaysia (KR1M), Perumahan Rakyat 1Malaysia (PR1MA), Menu Rakyat 1Malaysia, Amanah Saham 1Malaysia, Kedai Ikan Rakyat 1Malaysia (KIR1M), Baucar Buku 1Malaysia (BB1M), Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) dan terbaru Skim Amanah Rakyat 1Malaysia (SARA 1Malaysia)....

Dah giler ape Hj Najib samakan apa yang dia buat 'bertepatan' dengan  negara Madinah yag dibawa oleh Yang Mulia Nabi... sape kita nak kate 'bertepatan' dengan Nabi... nak compare dengan zaman pemerintahan sahabat pun dah tak layak ...inikan dengan Nabi sendiri....

Sah giler BABI!!!!... tak pun babi GILER!!!
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

3 ulasan:

  1. kalau isteri dan anak2 sendiri pun tak terurus..tok sahlah kata nak mengurus negara ikut cara Rasulullah SAW!!!balun duit rakyat tu..sunnah yg mana??

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.