6 Jan 2012

USTAZAH UMMI BERI AMARAN BUAT DSAI... HUHUHUHUHU
abu nu'man6 Jan 2012 2 Komentar

Pehh... kecut teloq aku yang Ustazah Ummi Hafilda bagi amaran keras kat DS Anwar Ibrahim dan Abangnya.... siap ugut dengan rahsia dalam selimut lagi

ANWAR, AZMIN jangan cuba-cuba nak menghura-hurakan negara ini. Itulah amaran keras diberi oleh ahli perniagaan, Umi Hafilda Ali. Cukuplah rakyat dah muak dengan perangai dua eko beruk ini yang memperguna dan mengheret rakyat di dalam kes liwatnya. Umi memang dah lama menunggu saat ini. Dia akan terus membongkar 'rahsia dalam selimut' yang menglibatkan Ketua Umum PKR dan Timbalannya sekiranya Pakatan Rakyat (PR) terus melakukan provokasi untuk menghuru-harakan negara ini.


Menghancurkan Institusi Raja adalah salah satu perancangan Anwar dan Azmin jika PR berkuasa nanti. Oleh itu Umi menggesa supaya Raja-raja melayu menarik balik gelaran Datuk Seri yang diberikan pada Anwar. Menurut Umi lagi, sekiranya perancangan itu berjaya, Anwar akan melantik dirinya menjadi Presiden dan Azmin sebagai Perdana Menteri. Peracangan ini hanya boleh dilaksanakan sekiranya Majlis Raja-raja dihapuskan dan mereka akan berbuat demikian atas alasan kehendak rakyat.

... aku nak tunggu 'rahsia' yang dia tau... dari 8 tahun dulu sampai sekarang tak gak bongkar-bongkar... same le dengan sorang lagi senator katak tue... cari glomor je....
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

2 ulasan:

  1. Dulu kini dan selamanya dok macamtu.....rasanya. Cakap tak serupa bikin.

    BalasPadam
  2. huhuhuhuhuhu

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.