2 Jan 2012

POLIS TEMUI PARANG & MOLOTOV SEMPENA HIMPUNAN 901!!!
abu nu'man2 Jan 2012 5 KomentarKita tunggu je la berita pasal penemuan senjata tajam.. bom petrol ... berserta T-Shirt yang BAKAL dijumpai oleh polis/ UMporNO sempena Himpunan 901 ini...  standard le skrip copy paste... modal lama... sejak zaman british lagi... itu le alasan BODOH untuk menghalalkan tangkapan pejuang-pejuang zaman kemerdekaan lagi... sehingga kiamat pun puak-puak zionis nie akan gunakan tektik sama...
 
Kita tgk sebelum ini masa perhimpunan Bersih pada 9 Julai lalu, negara digemparkan dengan fitnah dari pihak PDRM dengan penemuan bom petrol/ molatov cocktail serta baju 'bersih' di beberapa tempat termasuklah antaranya Sogo, Jalan Gombak serta di perkuburan cina di Setiawan... tapi sehingga kini beloh kite dengar akan pendakwaan yang dilakukan oleh mereka yang dikaitkan dengan Bersih...


Jangan peduli segala provokasi yang mereka lakukan. Berhimpunlah dengan AMAN sempena 9 Jan nie... buktikan yang kita masyarakat yg berILMU seperti semasa BERSIH 2.0 tempoh hari... bukan macam UMNO yg sakit jiwa bile berdemo!!! 
 
Masa akan tiba rejim pasti tumbang!!!
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

5 ulasan:

  1. bkn setakat itu saja malah kali ini kerteta kebal pun mereka temuai. org bebal macam umno akan percaya 100%.

    BalasPadam
  2. Malah kapal selam yang dikaitkan dengan altantuya juga akan ditemui.Semua pencacai umno akan menjua cerita ke eluruh ceruk kampung dan menjadi hadis mereka untuk berbahas.

    BalasPadam
  3. Orang tak mainlah molotov cocktail, kita sekarang berkira-kira untuk menggunakan grenade berkuasa nuklear... boleh percaya ke temberang aku ni? Sapa percaya dia macam rakab.

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.