9 Jan 2012

PERKASAM SEDIA 300 ORG BANTU POLIS.... HUHUHUHUHU
abu nu'man9 Jan 2012 1 Komentar

Ibrahim Ali, menjelaskan, Perkasam telah mempersiapkan 300 ahlinya untuk persediaan sekiranya pasukan keselamatan tidak mampu mengawal keadaan semasa Perhimpunan 901 esok.


Si Katak berkata, Perkasam telah mempersiapkan ahlinya itu sejak dua hingga tiga bulan lepas.

“Kami sudah bersedia menghadapi kemungkinan untuk esok, sekiranya pasukan PDRM memerlukan bantuan, kami ada 300 ahli yang sudah bersiap sedia.

Perkasa mengambil pendirian tidak akan berada di mahkamah esok, hanya sekiranya PDRM memerlukan bantuan, baru kami akan datang membantu,” katanya lagi.

... power..power...!!!
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. gua sudah cakap, skrip lebihkurang sama semasa bersih2 dulu. itulah brahim takut bini cakap bergegar-gegar tapi takut nak mampus. dia ingat ahli perkasa ada berani ka nak cari 300 org tu, gua tahu ahli perkasa sama dgn brahim takut bini gertak aje kuat tapi kalau berdepan terkencing dalam seluar jawabnya.
    Ahli2 Perkasa ni BADAN AJE BESAR TAPI HATI KECIK takut dan dayus nak mampus

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.