9 Jan 2012

PAK JABIT HANTU KAK LIMAH DI MAHKAMAH!!!
abu nu'man9 Jan 2012 0 Komentar


Pelakon filem hantu kak limah balik rumah yg pegang watak sbg Pak Jabit


Terkini pada pukul 8.30 pagi:


Pintu pagar mahkamah tinngi masih belum dibuka. Mereka tidak akan dibenar masuk kerana polis hanya membenarkan kawasan perhimpunan pada hari ini adalah parking mahkamah.

Jumlah kehadiran di parking Mahkamah kini mencecah sekitar 4,300 orang terdiri dari 80% Melayu dan selebihnya masyarakat India/Cina. Mereka melaungkan 'Reformasi'.

Sementara itu, di Masjid WP, kumpulan Perkasa/Pekida ada 80 org. Penyokong PR lebih kurang 100 orang berada di luar masjid. Manakala, di gerai makan Hentian Bas Jln Duta ada 600 sedang minum. Antara pemimpin mereka yang kelihatan:-

Tian Chua, Rozan Azen Mat Rasip, William Leong-AP Selayang, John Fernandez-AP Seremban, Latheefa Bibi Koya, Loh Koh Meng-DAP, Sivakumar-ex speaker Perak, Manoharan-AP Teluk Intan, Prof Ramasamy, A.Samad Said, dan Ambiga

MENYUSUL LAGI...
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.