25 Jan 2012

LAMA DAH TAK DENGAR JMM SERANG TG NIK AZIZ
abu nu'man25 Jan 2012 0 Komentar


KUALA LUMPUR 24 Jan. – Menteri Besar Kelantan, Datuk Nik Aziz Nik Mat tidak perlu berdolak-dalih dan berasa takut untuk mengisytiharkan hartanya jika ia diperoleh secara benar.

Pengarah Kebangsaan Jaringan Melayu Malaysia (JMM), Noorizawati Ahmad Zulkifli (gambar) berkata, pemimpin pembangkang terutama Setiausaha Agung PKR, Saifudin Nasution Ismail dan Pengarah Strategi PKR, Rafizi Ramli perlu mendesak Nik Aziz dan menantunya Abdul Ariffahmi Ab. Rahman serta Exco kerajaan Pas Kelantan untuk berbuat demikian.

“Jangan pula cuba menggunakan agama untuk mengaburi mata rakyat bagi tidak mengisytiharkan harta mereka dan mengelak diri bagi menjelaskan perkara sebenar kepada rakyat.

(ana tak berminat nak tampal semua artikel... sebab puak puak nie same je dengan Orang Muda Berpadu Anti Korupsi (OMBAK) yang ditubuhkan di Kelantan bagi mengganggu pentadbiran kerajaan PAS dibawah pimpinan TG Nik Aziz)

... kita tunggu je le apa dia nak kondem lagi....


 
... tapi aku tunggu jugak bile la Rosmah nak isytihar beg-beg dia....!!!huhuhuhuhu
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.