20 Jan 2012

KETUA UNIT MEDIA BARU UMNO SECARA TERBUKA AKUI BLOGGER PRO UMNO PAPAGOMO & PARPUKARI KAKI FITNAH MELAMPAU
chedet20 Jan 2012 0 Komentar

Unit media Umno tak dapat kawal Papagomo, Parpukari' Pengerusi unit media baru Umno, Tun Faisal Ismail Aziz berkata beliau tidak dapat mengawal penulis blog tertentu seperti Papagomo dan Parpukari yang dikatakan sering menyiarkan tulisan berunsur fitnah di laman berkenaan. Katanya, beliau tidak menyokong pandangan tertentu yang diketengahkan dalam blog berkenaan namun beliau mengakui bahawa laman berkenaan menyumbang kepada pengaruh Umno, lebih-lebih lagi ketika menghadapi pilihan raya kecil dan pilihan raya umum. "Tapi saya lebih bimbang apabila berdepan dengan pemilihan Umno. Penulis blog ini akan bersaing antara satu sama lain. "Nak kawal blogger Umno sendiri bukan senang. Apa cara kita hendak kawal mereka?," katanya lagi ketika ditemui di satu majlis diskusi pengguna laman blog Twitter, malam tadi.. Susah sangat ke nak kawal blogger berdarah UMNO pekat ni?....bagi kertas ada gambar agung pasti boleh kawal....kawal blogger UMNO ni macam kawal hantu raya....tiap hari kena bagi makan 2 biji telur....bila terlupa atau dah tak mampu nak suapkan dengan 2 biji telur itu yang mereka buat pusingan 360 darjah terus terkam dan gigit telur tuannya....tapi satu yang harus diberikan pujian kepada Tun Faisal ialah dia akui yang mangkuk ayun dua ekor ini adalah blogger kaki buat fitnah...tiada apa yang mereka tulis melainkan fitnah belaka.... Pssttttt.....helo papagomo @ Wan Mohamad Azri b Wan Deris dan Parpukari @ Mohd Salim Iskandar....kamu berdua dah dapat ke saman yang dikemukakan oleh ahli perniagaan yang nak saman kamu setiap sekor RM10juta?.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.