4 Jan 2012

HIMPUNAN DI MAHKAMAH TINGGI.. YANG REPORT POLIS SAMPAI KE KEDAH APA KE BODOH???
abu nu'man4 Jan 2012 0 Komentar

TEMERLOH, beberapa NGO mewakili kaum Melayu dan India sekitar daerah itu membuat laporan di Balai Polis Lanchang manakala satu lagi laporan dibuat Pemuda MIC dan Puteri UMNO Bahagian Temerloh di Balai Polis Temerloh di sini semalam.

Razmi Sudin yang mewakili NGO daerah itu mahu polis bertindak segera menghalang perhimpunan haram di pekarangan Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur pada 9 Januari ini.

Dalam pada itu, Ketua Pergerakan Puteri UMNO Temerloh, Nurashikin Sulaiman berkata, Puteri UMNO dan Pemuda MIC Temerloh membuat laporan yang sama supaya polis bertindak tegas menghalang perhimpunan itu diteruskan.

Di KUALA LANGAT, sebanyak 39 laporan telah dibuat di Ibu Pejabat Polis Daerah Kuala Langat malam semalam oleh 39 ahli Pertubuhan Kebajikan dan Dakwah Islamiah Malaysia (Pekida) Kuala Langat, pukul 9.30 malam.

Di KULIM, lebih 150 ahli UMNO Bahagian Padang Serai dan tujuh NGO berarak sebelum membuat laporan polis petang semalam, bagi membantah perhimpunan haram Kempen Bebaskan Anwar 901 pada 9 Januari ini.


... muke balaci UMporNO...

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.