9 Jan 2012

DSAI AJAK KONVOI... JAM 1 TGHR DI R&R SG BULUH
abu nu'man9 Jan 2012 0 KomentarKONVOI BERSAMA RAKYAT - Datuk Seri Anwar Ibrahim dijadualkan mengetuai satu konvoi bermula jam 1 tengahari ini dari R & R Sungai Buluh sehingga ke Permatang Pauh.

Pada masa ini kenderaan-kenderaan yang akan mengikuti konvoi itu sedang bergerak ke destinasi bermula itu. Dianggarkan sekitar 150 kenderaan telah membanjiri kawasan tersebut.


Pada malam ini, DSAI dijadual berceramah di Tapak Ekspo Seberang Jaya, yang turut dijadual hadir oleh Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng dan beberapa pemimpin PR.

MESTI MARIII...!! Ayuh kita sesakkan Tapak Ekspo Seberang Jaya ini malam !
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.