25 Dis 2011

UST MAD MENINGGAL... HARAPAN BUAT BRAHIM ALI MASUK BERTANDING?
abu nu'man25 Dis 2011 0 Komentar

Innalillahi Wainna Ilaihi Raaji'un. Smlm sekitar jam 7.00 ana mendapat panggilan dari ayahanda di kampung dengan kematian ADUN PAS Tendong, Pasir Mas. Allahyarham memenangi kerusi DUN Tendong (dun anan) pada pilihan raya umum 2008 selepas mengalahkan penyandang daripada Barisan Nasional (BN), Fauzi Mohama yang mane sebelum itu pernah ditandingi oleh Ibrahim Ali yang kalah dan hilang pertaruhan.

Ahli Dewan Undangan Negeri Tendong, Pasir Mas iaitu YB. Dr. Muhammad bin Daud telah dikhabarkan meninggal dunia sebentar tadi. Mengikut beberapa sumber, beliau tidak mengalami sebarang penyakit kronik akan tetapi beliau meninggal dunia secara mengejut ketika berada di tempat kediaman beliau sekitar jam 1 pagi ketika beliau hendak masuk tidur.
  
Semoga roh beliau dicucuri Ilahi. Walaupun berlainan ideologi politik, akhirnya kita ditempatkan di pusara yang sama. Kerana kita adalah insan beragama ISLAM.

Salam Takziah buat keluarga beliau dan Kerajaan PAS Negeri Kelantan.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.