31 Dis 2011

PATUT LA BOBOI KALAH MAHARAJA LAWAK MEGA!!!!
abu nu'man31 Dis 2011 5 Komentar

Rosmah jadi bahan lawak Adflin Shauki ??




SEBELUM ini dalam episod Maharaja Lawak Mega 2011 yang sudah, Pelawak terkenal tanah air, Afdlin Shauki pernah mencuit hati dengan gaya ala Rosmah Mansor sedang bersenam.


Dalam rancangan siaran langsung pertandingan akhir Maharaja Lawak Mega 2011, malam tadi Adflin Shauki nampaknya mengutuk Bik Mama secara terus dan "All Out" tiada tapis-tapis lagi.

Beliau dengan gaya rambut serta lenggok Bik Mama, malam tadi menyelitkan lawak cincin berlian dan beg tangan jenama mewah termasuk poco-poco dan senam aerobik.

Bukan itu saja, malah beliau turut mencuit hati penonton dengan lawak air zamzam dan peluru yang baru dibawa pulang dari Mekah.

.... TUE LA SAPE SURUH KUTUK ROSMAH...
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

5 ulasan:

  1. walaupun terlepas rm350k, tapi BOBOI memang HEBAT...!!!

    BalasPadam
  2. Abihla kena ludah lepas nie...siap korang..

    BalasPadam
  3. 'selera ketua' mesti jadik ikutan 'selera rakyat' aflin ke saper ke aku sendiri pun teringin nak pakai cincin berlian tu ...... bini menteri nyer mentaliti nak menunjuk ....tak kan rakyat nak melopong jer ke... nak beli mmg tak mampu .... bini menteri apa aku kisah rakyat ni...? tuler pilih ler bini menteri sederhana jer ... tak ler kite nak tirumcm die...hehehe.....tak salah aflin nak berimaginasi cam gitu

    BalasPadam
  4. terkojut aku boboi tewas, tp xpa, hangpa tetap kelakau giler.

    BalasPadam
  5. Tahniah Boboi........ Seluttttttttt Sifat Terus Terang Dan Kebenaran.. Takut Pada Allah s.w.t Aje Ye.....
    ^_^

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.